Election day!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Maaike
04 November 2008 | Verenigde Staten, Cincinnati
Ik hou het kort want we moeten er zo vandoor.
Eric, over Biden hoor je hier inderdaad helemaal niets. Over Palin daarentegen :X
Mam, we doen heel veel dingen hier die met de verkiezingen te maken hebben dus af en toe ontspanning mag wel toch ;)
Mariekie, leuk om te horen dat je het allemaal zo volgt!
04 November 2008 - 12:29
Irina:
Zet hem op :) Ik nestel me vannacht voor de buis. -
04 November 2008 - 13:22
Stefan Spreekt:
Vanaf 04.00 uur NLe tijd leef ik met de roodharige en lichtgetinten mee in Amerika -
04 November 2008 - 15:27
Aline:
Vandaag 4 november om 18.05 Maaike live op Radio M Utrecht FM 93.1 ook via internet te beluisteren. -
04 November 2008 - 17:04
Eric:
Dat komt goed uit, ben net thuis voor het eten, kan ik gelijk luisteren :P -
04 November 2008 - 17:05
Eric:
Als ik niet in slaap gevallen ben dan ga ik ook op TV volgen. -
04 November 2008 - 18:40
Job:
Is het een beetje leuk avontuur? -
04 November 2008 - 20:22
Jilles:
Hé Maai en Suus,
Hoe is het nu in de aanloop van de uitslag?
Amsterdam is mistig en donker en er is niemand op straat..
Iedereen zit voor de TV, maar jij mag het 'live' meemaken!
Heel veel plezier vanavond en moge de beste winnen..!
xx -
05 November 2008 - 06:26
Nou, een enorm toffe ervaring rijker lijkt :P -
05 November 2008 - 10:17
Marieke:
And we have a winner!
Wat moet het bijzonder zijn geweest bij de overwinningsspeech in Chicago. Kreeg rillingen van de speech en bij het idee dat jij daar op dat enorme veld tussen al die uitzinnige mensen stond. -
05 November 2008 - 12:20
Irina :
Ja ik dacht ook steeds bij "Maaike staat daar! Suus staat daar!" Geweldig :D Speech was erg mooi. -
05 November 2008 - 14:28
Imke Jelle:
Beste Maaike,
Deze dagen moeten een onuitwisbare indruk op je hebben gemaakt. Knap hoor dat je dit allemaal onderneemt! -
06 November 2008 - 11:47
Annette:
Hoi Maaike, wat een ervaring. Dat jij dit mocht meemaken!!Dit zul je je hele leven herinneren. Schrijf je nog een verslag van de laatste ervaringen? Liefs van Annette