Als waarnemer naar Ohio

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Maaike

26 Oktober 2008 | Nederland, Utrecht

Nog twee dagen en dan is het zover, dan ben ik weer toe aan mijn nieuwste avontuur. En wat voor een avontuur! Ik reis naar Ohio om daar waarnemer te zijn tijdens de Amerikaanse verkiezingen. Samen met 14 anderen gaan we de verkiezingen nauwlettend volgen, naar rally's en op de dag zelf naar de stemhokjes om te kijken of alles wel kosjer verloopt. Dinsdag is de grote dag, dan vliegen we naar Chicago vanwaar we met de auto Illinois en Indiana doorkruizen onderweg naar Ohio. Daar zal ik samen met Suus het mediagedeelte onder handen nemen en mijn best doen om de site te updaten.

• 27 Oktober 2008 - 15:53

Michael:

Jeej, veel plezier!

• 27 Oktober 2008 - 15:56

Krik:

Cool! Have fun and good luck! En als je terugbent, ontvoer ik je gewoon naar Rotterdam, want ik heb je natuurlijk alweer veel te lang niet gezien.

Groetjes, Krik

• 27 Oktober 2008 - 16:00

Peter:

Awesome! Have fun!

• 27 Oktober 2008 - 16:03

Eric:

Die autotour klint al vet!

• 27 Oktober 2008 - 18:18

Anneke:

Supergaaf! Veel plezier meis! Maar bijna nog gaver: ik zie dat je in Bosnie bent geweest!!! Aaaaaah, goed om je verhalen over Sarajevo en Mostar te lezen, heel herkenbaar! Ik ben daar ooit met Stephan geweest om een boek te maken (dat er nog moet komen....) echt een fantastisch land!
    Maar nu Amerika, you go girl! Als je terugbent beloof ik wel mee te gaan naar de Derrick okee? :)
    kus

• 28 Oktober 2008 - 09:08

Henk:

Veel plezier ! :)

• 29 Oktober 2008 - 09:42

Stefan Spreekt:

Joooooooo! Ik ga het volgen!